Produse poliuretanice
  Materiale de inalta performanta cu rezistenta la uzura si solicitari repetate - comparative cu otelul - cu utilizari in industria constructoare de masini, industria petroliera, industria chimica, industria textila etc.
Benzi adezive
  Materiale utilizate in izolarea si rigidizarea cablajelor electrice de telecomunicatii si in panouri electrice, in industria automobilelor, materiale de uz general.
Produse siliconice
  Materiale de inalta performanta, biocompatibile, cu utilizare in domenii extreme de temperatura (intre -50 si 300°C), inalt rezistente la actiunea factorilor de mediu (radiatii de diferite tipuri), aplicate in cosmetica, medicina, chirurgie estetica, stomatologie, in industriile chimica, constructoare de masini, aeronautica, electrotehnica, etc. ca materiale detasante-demulante, adezivi, dielectrici, emulsii antispumante, elastomeri rezistenti la temperatura, lubrifianti de temperaturi extreme, in industria textila si a hârtiei ca materiale hidrofobizante.

Rasini bismaleimidice

  Materiale cu proprietati mecanice superioare, dielectrice, directionate spre industrii de inalta tehnicitate - telecomunicatii, aeronautica, electrotehnica, industria nucleara.
Fulgi Dynell
  Ingredient inert utilizat la prepararea pastei pentru electrozii acumulatoarelor acide.
Ecogel
  Gel transparent utilizat la transmiterea ultrasunetelor in ecografie.
Iasol
  Adeziv sensibil la presiune cu bune proprietati de adeziune si coerenta.